реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

За позовом радикалів Ляшка Уляну Супрун відсторонено

Окружний адміністративний суд Києва заборонив очільниці Міністерства охорони здоров'я Уляні Супрун виконувати обов'язки міністерки охорони здоров'я до кінцевого рішення суду.

Відповідний позов, ухвалений судом, подав депутат "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Мосійчук - про нібито некомпетентність Уляни Супрун на посаді.

Водночас активісти висловлюють підтримку Уляні Супрун і зазначають, що рішення щодо Уляни Супрун раніше виніс той самій суд, який відновив Романа Насірова на посаді.

Як у Фейсбуку повідомив Ігор Мосійчук, він звернувся до суду за дорученням Олега Ляшка.

Реакція суспільства:

1) "Ляшко-Ляшко... Щоб тобі ніжинські огірочки молоком запивати, та імодіум в аптеках закінчився.
Хизується у ФБ тим, що його шістка Мосейчук "виграв" суд у Супрун, у результаті чого в.о. міністра охорони здоров`я відсторонено від виконання своїх обов`язків на час розгляду справи.
Юрист першокурсник пояснить, що це "рішення" першої інстанції можна скрутити у трубочку і засунути Ляшку туди, де, вочевидь, знаходиться його мозок. Бо воно не вступить у силу з причини того, що буде апеляція. У ході якої це рішення скасують - і ахметовський вилоносець про це добре знає. Виграти суд по суті йому теж не вдасться, бо від цього позову на 10 км тхне передвиборчим піаром.
А ще депутатська скотиняка вульгріс зриває голосування ВР щодо внесення до Конституції змін про закріплення в ній курсу України до НАТО і ЄС - от і все, що треба знати про цього "борцуна за справедливість". Борцуна, який, виявляється, працює не тільки на Ахметова, але й на медичну мафію".

2) Володимир В'ятрович: "Зовнішня агресія з боку Росії і внутрішній реванш, тих хто проти реформ - найбільші загрози для нинішньої України. Обидві потребують нашої рішучої відсічі. Уляна Супрун, ми з тобою!"

3) Алєксєй Петров: "Кому ж ви так міцно хвоста прищемили, Уляна Супрун?!"

4) Олександр Іванов: "А на виборах до Верховної Ради 2014 року стає депутатом від Радикальної партії Ляшка. Стає хабарником. А сьогодні за поданням Мосійчука суд відсторонив міністра охорони здоров'я Уляна Супрун від виконання обов'язків. Ось приклад як активісти стають пі**сами.

Звісно Мосійчук це робив не сам, а з подання Олег Ляшко. Разом вони захищають медичну мафію, яку ламає Уляна Супрун. На виборах до Верховної ради ми маємо зробити все щоб більше ляшківцями там не смерділо".

5) Ігор Чичкан: "Життя і здоров’я українців й справді - найвища цінність.
А от лише тільки боретесь ви не за це, а за бабло. Та ще й за рахунок власне здоров'я і життя українців.
... Палайте в пеклі, пи**раси!



Теги:Уляна Супрун, медична реформа, Судова реформа, Радикальна партія, Олег Ляшко, Ігор Мосійчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar