реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Огляд на старті: округ № 205

13 липня ЦВК має завершити реєстрацію кандидатів у депутати. Фактично з цього моменту і починається офіційна передвиборча кампанія, хоча деякі нетерпеливі уже давно купують виборців обіцянками, подачками у вигляді так званої благодійної допомоги – накрали у нас же і нам роздають, щоб ми своїми голосами дозволили їм і далі красти…

«Сіверщина» на старті виборчих гонок пропонує свій огляд мажоритарних округів. Зауважте: це є позиція «Сіверщини». Бо коли нам дорікають, що друкуємо статті то за одну нехорошу партію, то за другу, то забувають: «Сіверщина» -- неприбуткова газета, яка не фінансується ні з бюджету, ні партіями, ні багатими дядьками… Мусимо виживати рекламою.

Отже, поїхали.
Починаємо з Чернігова.

Округ № 205. Включає в себе Деснянський район Чернігова.

Уже давно тут йде таємна і явна боротьба між двома кандидатами – міським головою Олександром Соколовим та нинішнім народним депутатом Валерієм Дубілем. Соколов офіційно йде від Партії регіонів, а Дубіль – від об’єднаної опозиції. Відомо, що Соколов довго не хотів йти на вибори – як міський голова, він має більше. Переважило те, що Партія регіонів не має жодного прохідного кандидата для Чернігова: їх власні заміри показали, що ні за Чечетова, ні за Андроса, і тим паче за Маньковського голосувати не будуть. Тому змусили Соколова.

Його боротьба не буде для виду: Партія регіонів має намір взяти 300 голосів у майбутній Верховній Раді. Тобто конституційну більшість. І тоді не тільки за мову будуть голосувати помахом руки Чечетова, але й Президента стануть обирати в парламенті. Тобто Януковича – на другий термін. Тоді українцям лишиться тільки право на повстання.

Валерій Дубіль – з Прилук. Його темне минуле доволі детально висвітлене Тарасом Вознюком в листівках та газеті «За Чернігів». Якщо коротко, Валерій Дубіль звинувачується в належності до кримінального групування «Європа». Зрештою, без звинувачень, до свого обрання у Верховну Раду він був заступником директора Троєщинського ринку в Києві. У Верховній Раді нічим не запам’ятався. Єдине, що Микола Томенко придумав як його «розкручувати» на культурницькі проекти. І так Микола захопився, що аж його картка проголосувала за антиукраїнський закон, доки він з Дубілем на Ялівщині піарився…

Альтернативою цим двом може стати лікар- гематолог Іван Осадців, висунутий партією «УДАР Віталія Кличка». Не замазаний в жоден корупційний скандал, живе життям звичайного лікаря – навіть у маршрутках їздить, як ми всі. Має свій погляд на реформування медицини. Давно займається питаннями екології – йодована сіль, роздільний збір сміття, Стрижень, його енергією створено національний природний Мезинський парк, його руками відновлено цілюще джерело в Нових Яриловичах Ріпкинського району. Має досвід депутатства у міській та обласній радах.

Повністю читайте в газеті "Сіверщина" за 9 серпня
Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Соколов, Валерій Дубіль, округ № 205, Іван Осадців, вибори -2012


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пане Василю!
Ви змушуєте нагадати Вам, що захват влади повстанням чи заколотом - це більшовицький метод приходу до влади, яку далі приходиться утримувати лише встановленням диктаури.
avatar