реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому не витримав Савенок? Або Голосуй за третього...

На своїй сторінці у Фейсбуці відомий чернігівський журналіст Владислав Савенок розмістив "крик відчаю" з приводу виборів по мажоритарному 205 округу:
"Як ви мене дістали, панове Соколов-Дубіль, своєю мишачою суєтою!

Геть збили з пантелику нормальних людей. Опитування тільки підтверджують, що ваші рейтинги падають і все більше людей хочуть вам плюнути в очі, ніж голосувати за вас! Відсо...ток зневірених зростає!

Олександре! Тебе чернігівці посилали у Раду? Ні! Краще асфальт би полатав у місті, ніж викинув десятки мільйонів на рекламу і агітацію. Хоч чимось добрим згадали б тебе люди. А то поховав майно, як бурундук, у столиці і за кордоном , і «гаспадарнік». Прийде суд, рано чи пізно, за всі твої гріхи перед нашим містом! І невідомо: куди перехилиться чаша – на славу чи на ганьбу!

Валерію! Якого біса тебе сюди принесло? Ну, зробив би з Прилук маленьку Швейцарію. Навіщо пхати щастя в рота чернігівціям, коли люди його випльовують? Якщо ти віруючий, то вся твоя віра закінчилася, коли ти з благодійника перетворився на політика, тим більше на кандидата! Хоч 10 раз прописуйся в Чернігові, а чернігівцем не станеш!

Невже ви зовсім втратили клепки? ЩО ви робите? Гляньте, що несете під час виборчої кампанії – це фальш, показуха і брехня. Фальш і брехня! Мало того, що ви брешете собі і нам! Ви ще й нас втягуєте нас у свою підленьку гру, щоб ми виступали за вас.

Мені просто соромно за те, що ви робите! Комедія безглуздя і абсурду , яку ви розіграли з «Дитинцем» показує, що у вас остаточно поїхав дах! І ви прагнете того, щоб і ми з глузду з’їхали, як ви. Не вийде!
Не вийде!"

Висновок має бути один: голосувати треба за третього -- представника "УДАРу Віталія Кличка", лікаря -- гематолога Івана Осадціва!



Теги:Олександр Соколов, Владислав Савенок, округ 205, Валерій Дубіль, Іван Осадців


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Підтримую!
avatar
2
Василь побачив , що "промедлєніє смерті подобно", і використав мій крик душі у своїх політичних намірах Я не буду голосувати ні за Соколова, ні за Дубіля, ні за Осадціва - вони не в моєму окрузі.
avatar
3
Савенок с марта месяца работает на Дубиля... Кстати
avatar
4
Савенок на дубідя не переставав працювати. вже кілька років " совість" чернігівської журналістики працює на дубіля і БЮТ.
avatar