реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Знову про пандемію

Комітет з питань охорони здоров'я Громадської Ради при Чернігівській ОДА два тижні тому почав отримувати звернення від окремих громадян, що їм відмовили в проведенні тестування на COVID-19, та разом із журналістами почали громадське розслідування, опублікувавши про це в ЗМІ... Як виявилось - не дарма...

Звертались і до народного депутата Валерія Зуба з приводу відмови в тестуванні його землякам із Варви. Нас почули... І це добре... Бо тестів під час пандемії треба багато. На це звернула увагу в своєму виступі в Прилуцькій ЦМЛ професор Голубовська , котра прибула в Прилуки на запрошення народного депутата Валерія Дубіля. "Процес пішов..."

Але, в той час, коли так оперативно і чуйно реагують народні депутати - міська рада знову виділяє кошти на фонтани... (про що пише "Високий Вал"), а 2-гу міську лікарню забезпечують необхідним волонтери-підприємці на чолі з лікарем Галиною Синявською (честь і слава їм!!!). Ну а про бюрократичні перепони, котрі створює Обласна лабораторна служба (колишня обласна санстанція) найкраще сказала головний лікар Прилуцької лікарні!!! Ні додати, ні відняти...!!! Перечитуйте і вдумуйтесь..., характеристика повна!!!

Громадськість вимагає від обласної влади допомогти Обласній лабораторній службі розширити обсяг обстежень, чи залучити інші потужні лабораторії, їх в обласному центрі предостатньо, збираються скорочувати... В Україні вже пора розгортати обстеження на антитіла методом ІФА, як вказує МОЗ України, бо вітчизняні тести на антитіла вже закуповує Німеччина... А на Чернігівщині ще і ПРЛ тести в достатній кількості не робимо. А ще в умовах пандемії мусимо бути всі, як один. І нічого особистого.

Іван ОСАДЦІВ



Теги:Валерій Дубіль, Варва, короновірус, Іван Осадців, Валерій Зуб, лабораторний центр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar