реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ніжинський міський голова оскаржив вирок

Ніжинський міський голова М. Приходько звернувся з апеляційною скаргою для оскарження вироку Новозаводського районного суду.

Головною підставою для оскарження вироку Новозаводського районного суду є те, що міський голова не визнає себе винним й говорить що гроші у вигляді хабара він не отримував -- підтвердженням цього є окрема постанова суду.

Згідно неї судом встановлено, що складу злочину по суті в діях мера м. Ніжина немає, а справа носить виключно та відверто політичний характер. Дійство з кримінальною справою, організоване депутатами Ніжинської міської ради від партії Регіонів А. Походнею М. Ступаком С. Пархоменком та О. Багнюком для усунення з посади мера м. Ніжина, щоб потім безперешкодно та безкарно привласнювати майновий коиплекс Ніжинської громади.

Нагадаю: оскарження в апеляційному суді згідно чинного законодавства відбувається в місячний термін з дня надходження апеляції у суд.

Оскарження вироку буде проводитись за Кримінально- процесуальним кодексом України 1963 року. Розвиватись події можуть в 2 напрямках: суддя може направити справу на дослідування до Генеральної прокуратури України, яка може закрити за відсутністю складу злочину, також суддя апеляційного суду може прийняти рішення про ухвалення виправдовувального вироку, враховуючи окрему постанову.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:приходько, Ніжин, міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ми за М. Приходька! Він жертва чиновницького свавілля правоохоронних структур, організоване за підтримки депутатів Ніжинської міської ради М. Ступака, А. Походні, С. Пархоменка та О. Багнюка, які хочуть знищити М. Приходька, а потім дерибанить фінансові - майнові ресурси м. Ніжина. Для М. Ступака, А. Походні, С. Пархоменка та О. Багнюка за безлад проти М. Приходька розплата не за горами! На все свій час!
avatar