реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Ніжинські депутати просять суд ...судити

Депутати Ніжинської міської ради звернулися до судді Новозаводського районного суду, у якому розглядається кримінальна справа мера м. Ніжина.

Депутати дуже занепокоєні, стурбовані та обурені тим, що судовий процес над мером Ніжина М.Приходьком триває так довго. Адже згідно кримінально-процесуального законодавства справа міського голови Ніжина повинна вже давно бути розглянута. В судовому процесі над мером Ніжина всі матеріали справи та всі докази вже досліджені, тому депутати Ніжинської міської ради закликають суддю не зважати на різні життєві та інші обставини, які спонукають зволікати з подальшим розглядом справи та перейти до дебатів наступного етапу судового процесу.

Депутати закликали не піддаватися на різного роду провокації з боку підсудного та його адвокатів, які, судячи з їхніх намірів, схильні до симуляції та мають бажання й надалі затягувати розгляд справи.

Тому депутати Ніжинської міської ради рекомендують суду, якщо й надалі мер Ніжина, або його адвокати не будуть з’являтися в судові засідання, щоб суддя в повній мірі та на законних підставах розглядав справу без участі міського голови Ніжина та його адвокатів. Також депутати просять суддю Новозаводського районного суду ухвалити вирок стосовно мера Ніжина, адже він за скоєння тяжкого посадового злочину за хабарництво в особливо великих розмірах заслуговує на покарання у вигляді позбавлення волі.

Наостанок депутати проінформували суддю про те, що за період з 2011 по серпень 2012 року пребуваючи на посаді мера м. Ніжина, М.Приходько, який є підсудним по кримінальній справі за хабарництво, здійснив певні порушення статей Кримінального кодексу України. Тому депутати заявили, що невдовзі по відношенню до мера Ніжина Генеральною прокуратурою України буде порушено низку кримінальних справ за ст. 351, 353, 364, 365 та 367 Кримінального кодексу України. Порушення нових кримінальних справ проти М. Приходька збільшить строки його ув’язнення та призведе до того, що він відповість за всі свої злодіяння перед Законом.

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Новозаводський суд, Багрінцев, міська рада, приходько, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar