реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Кого судити: Приходька чи депутатів?

З останніх судових засідань по справі мера м. Ніжина М. Приходька, справа якого зараз розглядається у апеляційному суді, беззаперечно та очевидно помітно, що організатори --депутати Ніжинської міської ради М. Ступак, А. Походня та О. Багнюк, які підставили мера м. Ніжина М. Приходька за отримання хабара, плутаються у своїх показах, а то й взагалі все заперечують.

Кажуть: «Ми цього не робили й це не ми». В. Макарук, який є потерпілим, також тремтячим голосом плутався в показах, багато чого не пам ‘ятає. В цілому в своїх показах В. Макарук чітко сказав: «Мер м. Ніжина М. Приходько у мене грошей не вимагав». На запитання судді хто вимагав гроші й за що В. Макарак відповів: «Депутат міської ради А. Походня». Суддя запитав у В. Макарука, за що А. Походня вимагав гроші .

В. Макарук сказав: «А. Походня вимагав гроші для М. Приходька, за отримання приміщення в оренду». Суддя запитав у В. Макарука чи відавав А. Походня гроші, які з Вас брав, М. Приходьку ? В. Макарук впевнено сказав: «Не знаю». З цих показів потерпілого В. Макарука та з показів інших свідків виявляється, тщо суд судить не ту особу, яку потрібно судити. Судом чітко встановлено, що мер м. Ніжина не вимагав гроші з підприємця В. Макарука за оренду приміщення й сам В. Макарук це підтвердив.

Значить, депутат Ніжинської міської ради А. Походня, користуючись гарними відносинами з мером м. Ніжина М. Приходьком, й вимагав гроші для М. Приходька, а сам забирав їх собі. Факт отримання хабара депутатом Ніжинської міської ради А. Походнею є й це встановлено судом.

Дії депутата Ніжинської міської ради А. Походні красномовно свідчать: він вимагав гроші, а сам увів підприємця В. Макарука в оману й говорив, що віддав М. Приходьку гроші. Це було сказано для того, щоб В. Макарук звернувся з заявою до правоохоронних органів, з приводу нібито вимагання мером м. Ніжина з нього хабара.

В. Макарук звернувся. Далі організатори А. Походня та М. Ступак, підкинувши гроші до службової машини мера м. Ніжина, через зв’язки М. Ступака зробили все, щоб відбувся арешт мера м. Ніжина, вилучення грошей з машини, як нібито хабар та відкриття кримінальної справи.

З усього вище сказаного випливає те, що хабар отримував депутат Ніжинської міської ради А. Походня й заволодів грошима В. Макарука шахрайськими діями. Це свідчить, що треба судити не мера м. Ніжина М. Приходька, а депутата Ніжинської міської ради А. Походню. Стосовно А. Походні варто відкривати кримінальні справи за ст. 190 (шахрайство) та за ст. 368 (одержання хабара у особливо великому розмірі).

Факт отримання хабара депутатом А. Походнею від підприємця В. Макарука перегляньте на відео: http://www.youtube.com/watch?v=nR2QWTv5CFY
http://www.youtube.com/watch?v=nR2QWTv5CFY&feature=youtu.be

Депутат Ніжинської міської ради
Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:приходько, Ніжин, Багрінцев, міська рада, хабар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Класична для України ситуація - шахрай на шахраю і шахрайом погоняє!
avatar
2
Пробачте! Скільки можна друкувати цього********* з його брехливими коментарями? Чи і Вам щось перепало? Та люди в Ніжині на 100 % бачать де поділися гроші. Місто перетворили в клоаку з кучкою злодіїв - поплічників мера.
avatar