реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Нелегали йдуть у наступ?

Таке враження склалося від інформації, що прозвучала на засіданні ради чернігівського осередку Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників.

Володимир Козир, голова осередку: «Ми зверталися до правоохоронних органів, до обласної адміністрації, але ніхто плече нам не підставив. А міліція взагалі відповіла, що жодного нелегала – перевізника не виявлено».

Та особливо обурило легальних перевізників нагородження грамотою обласної держадміністрації нелегала Пашкова, про що й писала газета «Сіверщина». Присутній на засіданні заступник начальника транспортної інспекції Олександр Поклад підтвердив: «Так, Пєшков займається нелегальними перевезеннями». До речі, цей Пєшков приніс у редакцію ... спростування і погрожує судом.

Присутній на засіданні працівник управління економіки обласної адміністрації Аношенко зніяковіло зреагував: «Його нагородили за легальні рейси…»

Рада асоціації перевізників намітила шляхи боротьби за очищення транспортної сфери від беззаконня. Цю ж проблему підняв на сесії обласної ради депутат Олександр Нерета:» 60 відсотків – у тіні, без сплати податків, без гарантій захисту пасажирів!».

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:перевізники, нелегали, Чернігівська ОДА, ухиляння від податків


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У бізнесі таке явище називається "недобросовісна конкуренція". Має бути відповідне законодавство, тому легальним перевізникам слід звернути на це увагу. Це загальнопоширена проблема в державі і, можливо, перевізники зададуть тон у її подоланні.
avatar