реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Члени сімей загиблих в АТО їздитимуть безкоштовно

Єдиний квиток для всіх 243 членів сімей загиблих воїнів у зоні АТО буде введено на Чернігівщині і він дасть їм змогу на всіх внутрішньообласних маршрутах їздити безкоштовно.

Такої домовленості досягнуто під час засідання «круглого столу» в обласній державній адміністрації за участю керівництва області та міста, перевізників, членів родин загиблих військовослужбовців та представників Єдиного волонтерського центру.

Така розмова виникла через масові відмови водіїв про безкоштовне перевезення, викликані юридичні колізії. У Чернігові вирішили не чекати впорядкування ситуації зверху і влада закликала перевізників проявити людяність і патріотизм.

— Сім’ї захисників України втратили найдорожче – своїх близьких, і ми повинні зробити все для того, щоб вони не відчували якусь образу чи незахищеність з боку влади. Незалежно від трактування законодавства наш людський обов’язок – піти їм назустріч, - звернувся голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч до перевізників.

Представник Чернігівського обласного відділення ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників», заступник директора ПАТ «Чернігівавтосервіс» Сергій Вакуленко зазначив, що у цій ситуації перевізники не мають морального права вчинити інакше.

На нараді вирішено створити робочу групу, яка у найкоротші терміни розробить єдиний проїзний квиток для 243-ох членів родин загиблих, які отримали відповідні посвідчення.


Василь ЧЕПУРНИЙ. Голос України



Теги:перевізники, АТО, Пільги, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar