реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Не пускайте Приходька в Туреччину!

Місто Ніжин входить до асоціації міст України. В засіданнях асоціації міст України беруть участь делегації з кожної громади, а від міста Ніжина завжди бере участь сам міський голова. Якраз зараз у Ялті проходить засідання Асоціації міст.
Депутат Ніжинської міської ради Максим Багрінцев на минулому тижні направив депутатське звернення до Новозаводському районному суду м. Чернігова, щоб вони завадили виїзду мера м. Ніжина з території місця проживання, у зв’язку з тим, що мер Ніжина М.Приходько перебуває під запобіжним заходом підпискою про невиїзд, який до нього був застосований Печерським районним судом міста Києва.

А також депутат Багрінцев направив депутатське звернення керівництву асоціації міст України, в якому просить керівництво даної організації унеможливити участь мера Ніжина в даному заході, з мотивів, що до сих пір він відсторонений Постановою Генеральної прокуратури України та не має права займати посаду мера міста.

Максим Багрінцев розцінює намагання мера Ніжина М.Приходька взяти участь в засіданні асоціації міст України, як друга спроба запланованої ним втечі із України, вбачаючи в цьому те, що засідання даної організації буде відбуватися в місті Ялті в Автомоній республіці Крим. Там на побережжі м. Ялти, можна без перешкод орендувати будь-яке морське судно й в такий спосіб, через акваторію Чорного моря перетнути державний кордон України й опинитися в Туреччині. Звідки будь яким автомобілем доїхати до Росії й на території Росії набути статус біженця й таким чином уникнути покарання за той скоєний злочин, стосовно якого зараз триває судовий процес над мером м. Ніжина, за отримання хабара в особливо великому розмірі.

А також, для того, щоб запобігти втечі мера м. Ніжина, депутатом Багрінцевим були надіслані депутатські звернення з рішенням суду про застосування запобіжного заходу підписки про невиїзд до посольства Туреччини та до пункту Чорноморського прикордонного загону, з проханням унеможливити виїзд мера м. Ніжина з України.

Олександер ПРИСТУПЛЮК



Теги:Ялта, посольство Туреччини, міська рада, Ніжин, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Автор идиот. Каждый день что то морозит...
avatar