реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Не плутайте аліменти з журналістикою - виконавча служба

18 лютого 2015 року в Чернігівській регіональній громадсько-політичній інтернет-газеті «Високий Вал» було розміщено інформацію під назвою «Виконавча служба протизаконно тисне на журналіста, - профспілка».

Деснянське ВДВС Чернігівського міського управляння юстиції повідомляє, що інформація Незалежної медіа-профспілки про нібито тиск на журналіста не відповідає дійсності.

Виконавча служба повідомляє, що при підготовці матеріалу не взяті до уваги існування відповідних судових рішень, які підтверджують правомірність дій державного виконавця при виконанні рішення суду, щодо стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

Крім того, професійно - журналістська діяльність Чайки І.В., а саме документальний фільм «Острів Крим. Дежавю», жодним чином не може стосуватись цивільно-правових відносин сторін виконавчого провадження, а тим більше щодо стягнення заборгованості зі сплати аліментів на неповнолітню дитину, стверджується в повідомленні Деснянського ВДВС Чернігівського міського управляння юстиції. Повідомлення про позицію виконавчої служби розміщене на сайті Високий вал

Тож на думку представників Чернігівського міського управляння юстиції, дані висловлювання є інформацією, яка не відповідає дійсності і не підтверджена фактами, що дискредитує виконавчу службу, як державний орган.



Теги:аліменти, виконавча служба, свобода слова, тиск на журналіста, незалежна медіа- профспілка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar