реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Не дамо Шкарлету знищити ЗНО!

Ледве всівшись за допомогою слуг Зеленського і кнопкодавів з ОПЗЖ під крики «Ганьба!» в міністерське крісло, Сергій Шкарлет одразу ж засвідчив, що є продовжувачем справи Табачника.

Чого вартий уже сам факт, що міністр освіти й науки України дає розлоге інтерв’ю проросійському пропагандистському рупору Страна.UA і мішаниною російських та українських слів просторікує на теми «переписування історії» чи «насадження мови».

Але в намаганні зруйнувати зовнішнє незалежне оцінювання і повернути корупційні схеми вступу до вишів Шкарлет хоче переплюнути навіть Табачника.

Шкарлет анонсував «трансформацію ЗНО», яке він хоче проводити «в специфічній формі». «Наприклад, у вигляді тесту на здатність до навчання - як варіант для людей, у яких вже є страховий стаж…Ті, хто планує навчатися на платній основі, на контракті, можуть складати це ЗНО у вигляді тесту на здатність до навчання».
По суті, міністр прагне знищити цілісний механізм незалежної перевірки знань абітурієнтів, який дозволив мільйонам випускників українських шкіл стати студентами без жодного блату чи хабарів.

Було б верхом наївності сподіватися, що Шкарлет отямиться й передумає. Бо саме для руйнації української освіти і європейського шляху її розвитку Зеленський і ОПЗЖ і зробили рига-плагіатора міністром. Єдиний шанс врятувати нашу освіту – це звільнити Шкарлета з посади.

Проєкт постанови №4525 ми – депутати від «ЄС» і «Голосу» - вже зареєстрували.
А Зеленський, Шкарлет і вся їхня гоп-компанія мають затямити – ми нікому не дамо знищити ЗНО і захистимо українську освіту.

Володимир В'ЯТРОВИЧ



Теги:Шкарлет Володимир В'ятрович, ЗНО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar