реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Перл" від Шкарлєта

Здавалось би, ну що особливого чекати, від мутного плагіатора в кріслі міністра? Але ж ні – Шкарлет, це суцільна дно-бурильна установка. Вчорашній «перл» читали? Про «історію України треба вивчати не під примусом, а неї мають навчати батьки». Примусом, на думку недоміністра, є іспит. То, виходить, що математику треба навчати під примусом чи мову? А контрольна, тест, залік з будь-якого предмету – теж примус?

Як батьки, які самі не знають історії (бо її ж на загал в країні ніколи не вимагали вчити правильно), будуть притомно навчати дітей? А навіщо тоді вчителі історії як явище, може взагалі скасувати предмет?

Фіксуємо – людина в кріслі міністра освіти наглухо не розуміє, що освіта, це гуманітарна лінія фронту і історія, це передова. Чи розуміє? Тоді в чиїх інтересах діє?

Але, справедливості заради, треба відзначити – є від Шкарлета користь. Я серйозно. Як і від В Лєс Тіхонько Уйду Трухіна, брєдогенератора імені Безуглої, невилікованого лівака Гетьманцева – вони показують справжню суть усієї влади слуг, без стразиків овацій, блискіток глянцевих інтерв’ю і міражів прочитаних з листочка красивих промов. До тієї суті питань нема, питання до суспільства, котре спокійно на все це дивиться.

Світлина: «Якісь невідомі Шкарлету люди»

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ



Теги:Шкарлєт, Віталій Гайдукевич, історія, команда ЗЕ, агенти Москви, ЗНО


Читайте також



Коментарі (0)
avatar