реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Наша Україна" реанімується?

ХІ Конференція Чернігівської обласної організації політичної партії "Наша Україна" підвела підсумки участі у виборчій кампанії до обласної, міських рад, сільських, селищних, міських голів.
Зокрема, як відзначив на засіданні голова Чернігівської обласної організації партії "Наша Україна" Микола Оніщук, партії "Наша Україна" вдалося вибороти своє представництво у ряді районних рад, зокрема у Борзнянській, Щорській та Бобровицькій, а також - у Борзнянській міській раді. Були також окреслені основні завдання організації на 2011 рік, включаючи формування національно-демократичного блоку у районних і місцевих радах для налагодження ефективної роботи в інтересах територіальних громад.

Серед завдань - відновлення роботи місцевих осередків, організацій і виконавчих комітетів партії, спрямування агітаційної роботи на пропаганду цінностей і програмних ідей партії з метою повернення довіри людей.

Крім того, конференція обрала делегатів на X З'їзд партії "Наша Україна" та затвердила статутні пропозиції від обласної партійної організації.




Теги:вибори, М.Оніщук, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar