реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Народний Рух - виборцям 206 округу: їжте, що вибирали!

Заява Чернігівської обласної організації Народного Руху України
з приводу гальмування народним депутатом від Чернігівщини «антиколомойського закону».

Для багатьох виборців 206 округу Чернігівщини стала прикрою несподіванкою інформація про внесення народним депутатом від цього округу Антоном Поляковим 6 тисяч поправок до закону, названого «антиколомойським». Нагадаємо, що цей закон прийнятий на вимогу міжнародних організацій, щоб не допустити повернення «Приватбанку» олігарху Коломойському – громадянину України, Кіпру та Ізраїлю. Не варто забувати, що цей банк уже був обікрадений Коломойським, через що Україна мусила вливати у нього величезні бюджетні кошти та робити його державним. Тепер же олігарх хочу ще раз обібрати українців, забравши собі банк.

Підготовка 6 тисяч поправок одним депутатом є неможливим навіть фізично, тим паче депутатом лише із середньою освітою. Зрозуміло, що ці поправки були підготовлені деінде. А внесення їх з метою зірвати прийняття закону у другому читанні чітко свідчить на кого працює народний депутат Антон Поляков.

Проте Народний Рух нагадує українцям – виборцям 206 округу, що це саме вони вибрали такого депутата. Вибрали людину без вищої освіти, без політичного досвіду, лише з умінням власника магазину по продажу ламінату. Вибрали, бо йшов він під маркою партії- політпроекту «Слуга народу», команди Зеленського. З цієї партії він вийшов, пройшовши до парламенту, але його перемога та нинішні дії показують: «Слуга народу» не є слугою українського народу.

Народний Рух всі роки державотворення послідовно закликав обирати до влади українців – державників, патріотів не своєї кишені, а нашої нації і держави. Тож тепер, дивлячись на шоу з тисячами поправок, виборцям треба нарікати лишень на себе.

За дорученням проводу обласної організації Народного Руху України
Микола ЧЕРЕП, голова.



Теги:Слуга народу, Антон Поляков, НРУ, Чернігівський Рух, антиколомойський закон, 206 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar