реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Народний Рух проти реформи Смілянського

Заява
Політичної партії “Народний Рух України”

щодо ситуації з поштовими послугами на селі та реформами “Укрпошти”

Народний Рух України висловлює занепокоєння стосовно поточної ситуації з наданням поштових послуг на селі, яка, за повідомленнями, значно погіршилася внаслідок останніх реформ, здійснених керівництвом “Укрпошти”.
Визнаючи важливість реформ і необхідність модернізації поштових послуг для підвищення їх ефективності та доступності, ми зауважуємо, що зміни, впроваджені в останні роки, мають непередбачені наслідки для мешканців сільської місцевості. Зокрема, ми стурбовані звітами про закриття стаціонарних відділень “Укрпошти” та переорієнтацію на мобільні відділення, що призвело до ускладнення доступу до поштових послуг, включаючи доставку періодичних видань, оплату комунальних послуг та отримання пенсій.

Ми вважаємо, що важливо зберегти баланс між інноваційним розвитком та забезпеченням основних потреб громадян, особливо у віддалених та сільських регіонах. Також ми звертаємо увагу на необхідність прозорості та відкритості у процесі прийняття рішень, що впливають на суспільство, та закликаємо до врахування думок та потреб місцевих громад.

Ми закликаємо керівництво “Укрпошти” та відповідні державні органи:

1. Провести повний та всебічний перегляд наслідків реформ, спрямованих на оптимізацію мережі відділень “Укрпошти”, з особливим акцентом на доступності послуг для мешканців сільської місцевості;

2. Розробити та імплементувати заходи, які забезпечать надійний доступ до критично важливих поштових послуг для всіх громадян, незалежно від їх місця проживання;

3. Забезпечити прозорість у формуванні тарифів на поштові послуги та врахувати економічний вплив на місцеві громади та видавничу діяльність.

Ми готові співпрацювати з керівництвом “Укрпошти” та відповідальними державними органами для розробки та реалізації ефективних рішень, які відповідатимуть потребам усіх зацікавлених сторін.

За дорученням Політичної Ради Народного Руху України

Голова Політичної партії “Народний Рух України”,
Андрій КОРНАТ
м.Київ, 13 лютого 2024 року



Теги:Народний Рух, Село, Смілянський, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
avatar