реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Нардеп з Чернігова пропонує узаконити ...езотериків

Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Гривко, відомий своїми законодавчими фрік-ініціативами на кшталт велогенераторів для українських в'язнів, зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт, яким пропонує внести зміни до Закону України «Про освіту» і запровадити «правове регулювання відносин у сфері езотеричної освіти». Законопроєкт №10283 був зареєстрований 23 листопада, повідомляє ІМІ.

Ініціатор законопроєкту зазначає, що ринок езотеричних послуг жодним чином не врегульований, а тому «доброчесні езотерики» («Детектор Медіа» навіть не уявляє, що законодавець має на увазі під цим терміном) не захищені у своїй діяльності.

«У реаліях сьогодення практично кожний бажаючий може назвати себе провидцем чи езотериком (не маючи відповідних знань і досвіду), обманювати людей і заробляти на цьому. ... Це відкриває поле для діяльності шахраїв, і люди, які звертаються за такими послугами, можуть бути ошукані. У свою чергу, держава не отримує надходжень у вигляді податків та зборів від провадження суб’єктами відповідної підприємницької діяльності. Зважаючи на викладене вище, вбачається потреба у запровадженні державного регулювання процесів у зазначеній сфері», — пишуть автори законопроєкту.

Про це пише "Детектор медіа"



Теги:Слуга народу, відьми, Сергій Гривко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar