реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наливайченко об"єднує без БЮТу і амбіцій

Координатор Громадської ініціативи «Оновлення країни» Валентин Наливайченко, перебуваючи у Дніпропетровську, заявив, що «Оновлення країни» пропонує всім патріотичним силам власний громадський майданчик для відновлення діалогу і співпраці в українському демократичному таборі.

«Ми не партія, ми не зашорені партійними статутами, тому запрошуємо патріотичні, реформаторські сили до відвертої розмови, мета якої — відновлення єдності патріотів задля перемоги української справи. Ми розпочинаємо перемовини щодо нового формату об’єднання всіх патріотичних сил», — сказав Наливайченко.

При цьому він відзначив, що серед учасників цього процесу «Оновлення країни» хоче бачити ті політичні сили, які не піддалися спокусі входження до владної коаліції і водночас мають стійкий імунітет до вождистських «опозиційних» проектів.

«Хотів би вірити, що у лідерів цих політичних сил вистачить розуму і відваги відмовитись від надмірних амбіцій та поставити національні інтереси вище вузькопартійних», — додав Наливайченко.




Теги:патріоти, Наливайченко, об!єднання опозиції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar