реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

На Чернігівщині більше 4000 заяв проти Януковича

З початку акції «Україна – проти Януковича!» 18 липня на Чернігівщині більше 4 000 людей написали заяви проти Януковича до суду. Про це повідомив керівник регіонального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Кодола.

«Досить важко працювати. Перший висновок після початку акції, який я можу сказати, то це те, що люди залякані. Їм погрожують звільненням з роботи, їх погрожують, щоб вони не підписували заяв проти Януковича. На мою думку це ганебно, щоб люди боялися влади!!! Таку владу треба виганяти з її кабінетів», - сказав він.

Проте Олександр Кодола зазначив, що багато людей, дізнавшись від знайомих, цілеспрямовано приходять підписувати позовні заяви проти Януковича: «Приходять навіть працівники держустанов красно поливаючи епітетами як їм набридла ця влада і Янукович персонально».

Нагадаємо, що акція «Україна – проти Януковича!» полягає в тому, що Всі бажаючі можуть долучитися до судового позову проти Януковича. Для цього треба звернутися до інформаційного намету, що працює в кожному райцентрі та в обласному центрі, і там нададуть всі необхідні роз’яснення та запропонують заповнити позовну заяву.

Сергый СЕМЕНЕНКО



Теги:Україна проти Януковича, опозиція, Олександр Кодола


Читайте також



Коментарі (0)
avatar