реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В обласної "Батьківщини" помінявся керівник

31 січня на бюро Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» призначено виконуючого обов'язки голови парторганізації – відтепер їх виконуватиме народний депутат України Валерій Дубіль.

Відповідне рішення прийняла президія Політичної ради партії 31 січня 2014 року і підписав перший заступник голови партії Олександр Турчинов.

За словами народного депутата, це призначення спричинено надзвичайно складною суспільно-політичною ситуацією в країні та задля підсилення діяльності парторганізації.

- У 2012 році Чернігівщина вкотре закріпила свою опозиційність, набравши 30,7 % голосів, це свідчить про довіру жителів Чернігівщини нашій партії. Це розуміють наші опоненти і вони робитимуть і роблять усе можливе, аби суттєво знизити цей показник. Останні роки для «Батьківщини» були непростими, але керівництву обласної парторганізації вдалося зберегти і закріпити позицію партії в області під час виборів 2012 році. Дякую керівництву за політичну активність, вірність партійним ідеалам та принципам, але партію потрібно не лише зберігати, а розвивати, підвищувати ефективність діяльності всіх територіальних партійних організацій. А ми всі розуміємо, яка нині ситуація в країні, який тиск чинить влада на опозиційних депутатів, тим більше якщо вони працюють у бюджетній сфері. Я вже не кажу про звичайних партійців. А статус народного депутата все ж таки має дещо більші повноваження ніж депутата обласної ради. Та й Олександр Кодола буде моїм першим заступником. Ми маємо виправдати довіру до партії та її лідера Юлії Володимирівні Тимошенко.

Довідка: Дубіль Валерій Олександрович - народний депутат України VI, VII скликань. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".
На виборах 2012 року обраний по багатомандатному загальнодержавному округу №205 (м. Чернігів), член депутатської фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина". Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету .

Член Постійної делегації у Міжпарламентській асамблеї Православ'я, керівник групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Таджикистан, Туркменістан, Азербайджанською Республікою, Ісламською Республікою Афганістан, Узбекистан . Заступник керівника групи з міжпарламентських зв'язків з Соціалістичною Республікою В'єтнам, Словацькою Республікою , Республікою Індія , Республікою Казахстан, заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія . Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республіками Іран, Киргизія, Литва, Чехія, Японія, Болгарія, Фінляндія, Латвія, Ірак, Естонія.

Прес-служба народного депутата Валерія Дубіля



Теги:Батьківщина, Дубіль, опозиція, Олександр Кодола, Турчинов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar