реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Модерний щоденник від Миколи Томенка

Щорічник, присвячений Тарасу Шевченку

9 січня о 15:00 у актовій залі Чернігівського навчально-методичного центру профспілок (вул. Шевченко, 105-а,) народний депутат України Микола Томенко презентуватиме свій «Український щорічник» на 2014-й рік. Як і попередні два, це унікальне видання присвячене творчості Тараса Григоровича Шевченка.

«Головна ідея цього видання – прожити у 2014-му році кожен день з Тарасом Шевченком і для України», — наголосив Микола Томенко .

Цей своєрідний «Шевченківський щорічник» містить 365 уривків з поетичних і прозових творів, фактів його життя, афоризмів, фрагментів живопису і графіки Тараса Шевченка тощо.
Також у щорічнику можна знайти карту перебування Тараса Шевченка в Україні та Росії, місця, де він бував під час заслання, а також найповнішу підбірку його портретів та автопортретів, уривків з листування з друзями, сучасниками тощо

У презентації візьме участь народний депутат України Валерій Дубіль. По закінченні презентації відбудеться брифінг народних депутатів для представників засобів масової інформації.



Теги:Микола Томенко, Валерій Дубіль, 200-річчя Шевченка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar