реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Митниця — для студентів: ФОТОрепортаж

Відкритий урок з митної справи провели фахівці Чернігівської митниці для студентів

Співробітники Чернігівської митниці провели відкритий урок з митної справи для студентів, що опановують cпеціальність «Менеджмент в митній справі» у Чернігівській філії Рівненського інституту слов’янознавства. Захід відбувся 10 травня у рамках проведення заходів, присвячених 20-й річниці створення митної служби України, що відзначатиметься 25 червня цього року.

Головний інспектор відділу митного оформлення № 1 Надія Лукашова розповіла і продемонструвала на прикладі вантажу деревини основні етапи митного оформлення. Юрій Коврига, провідний інспектор служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил, повідомив про основні завдання і функції у напрямку боротьби з контрабандою, навів конкретні приклади фактів виявлення та припинення порушень митних правил. Студенти отримали змогу побачити затримані предмети – об’єкти порушень митних правил, що зберігаються у митниці до рішення суду. На питання з приводу розвитку інформаційних технологій та захисту митної інформації, що виникали у студентів під час екскурсії по митниці, відповідав Сергій Константинов, головний інспектор відділу інформаційної роботи та митної статистики.

Результатом відкритого уроку став позитивний досвід спілкування фахівців-практиків з чернігівськими студентами з питань митної тематики.

Прес-служба Чернігівської митниці







Теги:студенти, митниця, відкритий урок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar