реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Міліція розшукує вбивцю малолітнього хлопчика

Вночі четвертого червня до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від жительки Чернігова, що напередодні її 4-річний син пішов з дому гуляти на вулицю і не повернувся.

На пошуки дитини були задіяні понад 400 працівників міліції Чернігівського гарнізону. Перевірялися дитячі майданчики, горища, підвали, парки та місця відпочинку громадян.

Близько 20 години у лісопосадці району «Кордівка» було виявлено малолітнього хлопчика у непритомному стані з тілесними ушкодженнями голови, який помер в кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування до лікарні.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 ч. 2 п. 2 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини) - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Міліція проводить оперативно-розшукові заходи з встановлення осіб, що причетні до скоєння злочину, та можливих свідків.
Розкриття резонансного злочину знаходиться на контролі керівництва УМВС в Чернігівській області та МВС України.

Прохання до всіх, хто володіє будь-якою інформацією, телефонувати до чергової частини Чернігівського міського відділу внутрішніх справ за номером (0462)619-945, 619-943, 619-911 або 102.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області



Теги:УМВС в Чернігівській області, Чернігів, вбивство


Читайте також



Коментарі (0)
avatar