реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Біля 400 міліціонерів шукали 4-річного хлопчика

Чернігівський гарнізон міліції був піднятий по тривозі, коли надійшло повідомлення про зникнення 4-річного Артема Кукурузи. Були обстежені лісосмуги, підвали, горища тощо, а знайшли ще живого Артема діти випадково у лісополосі за 300 метрів від будинку по вулиці Федоровського. Хоча міліція те місце обстежила тричі. Тож можна зробити висновок, що хлопчик був принесений туди на руках. Де його переховував вбивця -- з'ясує слідство.

Брифінг про розкриття резонансного злочину провів сьогодні начальник упрвління МВС в Чернігівській області генерал-майор Олександр Михайлик. "Підозрюваний затриманий, є речові докази, він дає правдиві покази" -- сказав генерал О.Михайлик. "Хочу заспокоїти жителів Чернігова, які бояться зараз випускати дітей з дому -- підзрюваний затриманий, злочин не повториться!"

Керівник чернігівської міліції не міг називати прізвища та обставини злочину, доки він розслідується і нема ухвали суду. Але зате розповів про сім'ю, в якій ріс малий Артемко. Мама -- Ірина Дідовець, 1971 року народження, продавець, має (мала) чотирьох дітей і тричі притягувалася міліцією до адміністративної відповідальності за їх, м'яко кажучи, невиховання. Вона тричі зверталася до міліції у пошуках своїх дітей -- сина Дмитра, доньки Юлії і того ж таки Артемка, який гуляв собі де хотів. Батько вбитого хлопчика, 1983 року народження, п'ять разів притягувався до адміністративної відповідальності -- в основному за розпиття спиртного та куріння у громадських місцях.

Що тут коментувати? Все починається з сім'ї... Банальна істина, від ігнорування якої почастішали трагедії.

Василь ЧЕПУРНИЙ


P.S. Генерал- майор міліції О.Михайлик спростував чутки, рознесені журналістами -- адептами чорної преси, про зґвалтування, ритуальне вбивство та інші нісентниці, безвідповідально поширювані деякими ЗМІ.



Теги:Чернігів, вбивство, генерал Михайлик, УМВС в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar