реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Марійка повернулася в Чернігів!

Дякую всім, хто хвилюється за долю сестри!
Всі ваші дзвінки, повідомлення та певні хвилювання щодо стану здоров’я Марійки неабияк допомагають якомога скоріше та легко пройти важкий період реабілітації.

20 грудня, у понеділок, Маша повернулась до рідного Чернігова. Спеціалізованим транспортом, який люб’язно надало керівництво чернігівської обласної лікарні, сестричку було доставлено до цієї лікарні з київського Інституту ортопедії.

Щира вдячність голові чернігівської облдержадміністрації Володимиру Миколайовичу Хоменку, який особисто під свій контроль взяв нелегкий період одужання Марійки. Саме завдяки йому та керівництву обласного управління охорони здоров’я сестра знаходиться під пильним наглядом медиків у затишній теплій палаті.

Зараз з нею працює фаховий фізіотерапевт, Марійка вправно виконує всі призначення київських та чернігівських спеціалістів. Кожен день все більше й більше кроків з милицями вона робить. Це просто щастя дивитись на це! Бо саме з вашої допомоги вона може ходити своїми ніжками.

Тож, Машуня сповнена радістю та оптимізмом. Вона відчуває, що життя тільки починається!
Незачерствілі людські душі до горя інших, немов промінчик у темряві веде людей до віри у себе, повертають надію, яка починає гаснути у багатьох.

Спасибі усім, хто повернув сестричці щастя!

З повагою
Олександр Майшев




Теги:Операція, ортопедія, Олександр Майшев, В.Хоменко, Марія Пінчук


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Одужання -- Марійці! І щасливого Нового року в колі друзів і рідних!
У світі багато добрих людей!
avatar
2
С наступающим, Марийка! Всё лучшее для тебя действительно ещё впереди! Да хранит тебя Господь!
avatar
3
Как хорошо, что так много добрых людей встретилось на пути этой девочке! Здоровья ей! Мужества! И низкий поклон её брату Александру! Каждому бы -- такого брата!
avatar