реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Манси від Червоненка: всьо сдєлано!

Екс-глава Нацагентства з підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року Євген Червоненко спростував звинувачення у нецільовому використанні 6,5 мільйона гривень його компанією.

Про це він заявив в інтерв'ю "ЛігаБізнесІнформ", коментуючи інформацію про те, що Держфінінспекція направила до прокуратури матеріали щодо нецільового використання грошей компанією "Червоненко рейсинг".

"Я можу офіційно сказати: все - брехня. Від початку до кінця. Це 100% замовлення. І я знайду, хто зробив це замовлення. Я набираю Андрєєва (голова Держфінінспекції Петро Андрєєв), він не бере трубку..." - сказав Червоненко.

За його словами, все, що було заявлено його компанією, було виконано. "Якщо потрібно, я передам копії акту виконаних послуг. Компанія "Україна-Всесвіт" за весь цей час претензій до нас не мала. Платили нам тільки за виконані роботи. У нас є всі довідки і документи", - додав він.

Як відомо, 6,5 мільйона гривень були виділені Державним підприємством "Центр комунікацій "Україна-Всесвіт" Нацагентства з питань Євро-2012 як плата за розміщення відеоматеріалів під час трансляції Формули-1 в прямому ефірі Першого Національного телеканалу.
Держфінінспекція виявила, що ці послуги були "фактично не надані".

Компанію "Червоненко рейсинг" заснували Євген Червоненко та його брат Ігор.

Через два місяці після отримання контракту від "України-Всесвіт" у 2011 році фірма була перереєстрована в офшор "Ерноллі Корпорейшн" (Беліз) та компанії "Сі.І.Девелопмент лтд" (Лондон).

Українська правда



Теги:євро- 2012, Червоненко, Держфінінспекція, Корупція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar