реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

За що проштрафилося Прилуцьке УЖКГ?

Ревізія Управління житлово-комунального господарства Прилуцької міськради виявила фінансових порушень, що призвели до збитків, на 157 тис грн.

Зокрема, під час ревізії фінансово-господарської діяльності УЖКГ за 2010 — 2012 роки фінінспектори встановили факт завищення вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на 112 тис. грн. Крім того, виявилося, що обсяг послуг, наданих комунальним підприємством «Міськсвітло», було завищено на 30,7 тис. грн, а вартість послуг з вивезення сміття з кладовищ, наданих товариством «Ритуальні послуги», — на 14,5 тис. грн.

За наслідками ревізії складено 4 протоколи про адміністративне порушення та накладено адмінштрафів на загальну суму 884 грн, які сплачені в дохід бюджету. Також Держфінінспекція направила УЖКГ вимоги про усунення завданих збитків, з яких наразі відшкодовано 46 тис. грн.

Про результати контрольного заходу поінформовано Прилуцьку міжрайонну прокуратуру.

Валентина РОМАНОВА,
начальник Прилуцької об’єднаної Держфінінспекції



Теги:Прилуки, ЖКГ, Корупція, Держфінінспекція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
что-то мало вы нарушений нашли!!!! а то что заброшенные кладбища дети убирают, это разве нормально, ладно парки, скверы, к этому мы привычные!!! а почему улицы и микрайоны города в вечернее и ночное время не освещаются, фонари для собак стоят? с детства помню, что в военном городке всегда порядок был, все вычищено, выбелено, все фонари горят, а теперь, когда городу в коммунальное хозяйство передали, темень, хоть глаз выколи!! а парк во что превратили??? везде бардак и разруха!!! вот вам и работа ЖКХ!! к ответственности за такое нужно привлекать, как коммунисты предлагают, а не штрафы в размере 884 грн!!!!
avatar