реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Максим Соловар хоче поламати плани новгород- сіверського клану

Уродженець Стахорщини Максим Соловар вирішив балотуватися на посаду голови Новгород- Сіверської об'єднаної територіальної громади, щоб поламати плани клану Кауфмана, який давно, ще з часів Кучми, править краєм. Краєм, який вимирає, в якому майже нема підприємств, інфраструктури, страшна демографія... І це - прикордоння з Росією! Натомість Вячеслав Кауфман, як я про це писав у газеті "Голос України", готовий надавати землі російським переселенцям, які несуть манію "русского мира"...http://www.golos.com.ua/article/309407?fbclid=IwAR2_yYzf-SEoup-gUw3MJdkECXSLf-7sm3aW8iR1MXSVHYDM8eq4d-Q2WWo

Максим Соловар воював на фронті російсько - української війни і знає ціну "братішкам"...

Щойно він об'їхав кілька сіл Новгород- Сіверщини і здивований, що люди ще й чули про нього - позбавлені доступу до української інформації.

Перемагати йому буде важко, але можливо, як показує досвід рухівця Бориса Домоцького. Якщо об'єднати рештки національно - свідомих українських сил у самому Новгороді - Сіверському. Якщо створити фонд підтримки кандидата (елементарні поїздки по селах потребують грошей). Якщо в Максима буде реалістична програма і не слухатиме провокаторів зі свого оточення.

Успіхів!

Василь ЧЕПУРНИЙ

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Борис Домоцький, Стахорщина, Новгород- Сіверська ОТГ, Василь Чепурний, Максим Соловар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar