реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Лукашенко заявив, що може перейти український кордон

Незаконний глава Республіки Бєларусь Алєксандр Лукашенко на пресконференції в Мінську заявив, що може піти на ризик і перейти кордон України. Свою заяву він адресував українському журналісту, який зазначив, що в Україні нібито соцопитування свідчать, що 40% місцевого населення симпатизують Лукашенку.

Пресконференція відбулася в понеділок, 9 серпня. Заява Олександра Лукашенка відбулася під час його діалогу з ведучим телеканалу "НАШ", журналістом Максимом Назаровим. "Максиме, ось ви дострибаєтеся до того, що я коли-небудь ризикну, переступлю цей кордон, без зброї - і у мене буде там не 40% українців, а мінімум 90%. І ми Україну повернемо!",- заявив Лукашенко.

Все це подано жартома, але ж ми знаємо "жартачкі" Лукашенка, який служить Москві, який тримає в тюрмах 600 політв'язнів, у якого вбивають опозиціонерів, як ось недавно Віталія Шишова. І хоча в останньому випадку це руки Москви, але вони у сув'язі з руками лукашенківців.

Білорусь ніколи не зробить пакості щодо Украни - сказав "бацька". Звісно, провести російських окупантів через кордон під виглядом врятування українців - це аж ніяк не пакость....

Василь АВДІЙ



Теги:українсько - білоруський кордон, гібридна війна, режим Лукашенка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Це він про референдум на Чернігівщині про повернення в Союз. Така робота, ностальгія за радянським минулим, у Ніжині, зокрема, йде: https://www.facebook.com/100002082176438/posts/4190820237664007/
avatar