реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Навчання тероборони біля білоруського кордону

З підрозділами територіальної оборони оперативного командування «Північ» проведуть навчальні збори в областях, що межують з Республікою Білорусь.

Протягом місяця на території Житомирської, Київської та Чернігівської областей відбудуться навчання з резервістами оперативного резерву другої черги та військовозобов’язаними мобілізаційного резерву територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Резервісти та воїни тероборони практично відпрацюють ряд навчально-бойових завдань територіальної оборони на окремих ділянках місцевості.

Навчальні збори будуть проведені в три етапи. У ході першого сформують підрозділи бригади, організують їх розміщення, харчування, медичне забезпечення та ін. Другий етап, тривалістю 11 діб, передбачає індивідуальну та колективну підготовку особового складу підрозділів ТрО. Протягом третього етапу військові відпрацюють практичні завдання на реальних об’єктах.

Усім учасникам зборів буде виплачене відповідне грошового забезпечення. Крім того, навчальні збори нададуть можливість їх учасникам укласти контракт на проходження служби у військовому резерві на відповідних посадах у складі організаційного ядра військових частин територіальної оборони.

Служба зв’язків з громадськістю ОК «Північ»



Теги:територіальна оборона, ОК Північ, гібридна війна, українсько - білоруський кордон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar