реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ляшко вимагає відставки Хоменка

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до Президента України з вимогою відправити у відставку голову Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка. Відповідне звернення політик опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Ляшка обурило те, що через „тугодумство” місцевого чиновника „вибиті” ним з держбюджету кошти на проблеми регіону просто пропадають.

«Справа в тому, що моїми зусиллями у Державному бюджеті України на 2013 рік передбачені субвенції на соціально-економічний розвиток нашої рідної Чернігівщини у розмірі 42 000 000 гривень. Це не просто мільйони грошей, які я вибив для рідного краю. Це відремонтовані лікарні, ФАПи, школи, дитсадки, Будинки культури - нинішня влада їх не тільки не ремонтує, а закриває. Це нові дороги, а не розбиті, як сьогодні. Це газифіковані села. Це вирішення питання водозабезпечення населених пунктів. Але губернатор Хоменко всупереч вимогам Закону України "Про державний бюджет" досі не видав розпорядження про затвердження переліку об'єктів, які фінансуватимуться за кошти вказаних субвенцій”, - обурювався Олег Ляшко.

Політик навів у приклад губернатора Кіровоградщини, який видав таке розпорядження ще в березні 2013 року. За словами Ляшка, бездіяльність Хоменка призводить до неможливості вчасного проведення тендерних процедур, що призведе до неосвоєння коштів державних субвенцій на соціально-економічний розвиток Чернігівщини, і врешті - гроші просто пропадуть.

„Регіоналівська влада - наскрізь прогнила і антинародна в цілому. Проте, яка ж ганьба, що моєю рідною Чернігівщиною керує така безсовісна зажрата держиморда як Хоменко, що навіть у порівнянні з іншими представниками влади ще більш безсоромний, хай би його вдавило!” – не стримував себе у емоціях політик.

Ну думку Ляшка, цілком очевидно, що Хоменко робить це з особистої ненависті до нього, утім страждають через це ні в чому не винні люди.

”Тож я звернувся до Президента України з вимогою негайної відставки голови Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка із займаної посади за злочинну бездіяльність і зловживання службовим становищем”, - наголосив Ляшко.



Теги:Ляшко, Хоменко, Чернігівська ОДА, відставка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar