реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Володимир Хоменко залишати Чернігівщину не збирається

На підсумковій прес-конференції голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка виникло питання і про його майбутню кар"єру, враховуючи, що з новим Президентом прийдуть і нові кадри. Володимир Миколайович не став переконувати всіх у перемозі Віктора Ющенка, а відповів дипломатично -- мовляв, на все воля Божа...

Але пошкодував, що не вдалося багато чого зробити в області. І то не стільки через кризу, скільки через політичні протистояння. Пам"ятаємо, що вони були між адміністрацією і обласною радою, в якій керує БЮТ. "Роздрай" доходив до того, що голову обласної ради Наталію Романову виключали зі складу колегії ОДА, а на місце В.Хоменка лаштували нардепа-бютівця Олега Ляшка. Проте, останнім роком ці пристрасті вляглися.

Володимир Хоменко гордий відродженням Батурина і справедливо відносить це до заслуг Президента Віктора Ющенка. А з інвестором розробки новгород-сіверскьої крейди просто не склалося:" Криза зупинила". Зате ідея з торговим мега-комплексом під Черніговом не заглохла:" Хоч і повільно, але справа рухається". Пригадується, що тоді ідея такого комплексу була заблокована "Веною" -- справа доходила і до пропозиції хабарів, і до підкидання хабарів відповідальним чиновникам та депутатам. Тоді ідею мега-центру вдалося зупинити і навіть такого досвідченого організатора справи, як голову Чернігівської РДА Віктора Лазаря, було спроваджено.




Теги:Віктор Лазар, Хоменко, Чернігівська ОДА, Батурин, вена


Читайте також



Коментарі (0)
avatar