реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ляшко проти Хоменка

Сьогодні під будинком, де проходиме сесія обласної ради, може бути гаряче -- народний депутат Олег Ляшко проводить мітинг проти голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка.

"Геть Хому! Хому - в тюрму!" -- гласять листівки, надруковані "на власному обладнанні" тиражем тисча примірників, як значиться у вихідних даних.

В тексті говориться від імені Олега Ляшка:" ...Моїми зусиллями у Державному бюджеті України на 2013 рік передбачені субвенції на соціально- економічний розвиток нашої рідної Чернігівщини у розмірі 42 000 000 гривень. ... Але губернатор Хоменко всупереч вимогам Закону України "Про державний бюджет" досі не видав розпорядження про завтердження переліку об'єктів, які фінансуватимуться за кошти вказаних субвенцій... Тобто гроші просто пропадуть!".

Вміючи грати на простонародних почуваннях, Олег Ляшко не соромиться у побажаннях голові виконавчої влади області: "Хай би його вдавило!".

Називаючи Володимира Хоменка держимордою, Олег Ляшко повідомляє, що звернувся до Президента Віктора Януковича з вимогою звільнити нинішнього голову Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка
.



Теги:Володимир Хоменко, Олег Ляшко, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar