реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ляшко підсуне гарбуза опозиції

Більшість оглядачів критично (а значна частина -- іронічно) відгукнулися на заяву Олега Ляшка про те, що він буде балотуватися на пост Президента України. До виборів ще далеко, а він уже заявляє. Проте, чи такі вже серйозні підстави є для іронії?

Відомий політичний оглядач Вадим Карасьов переконаний:" Ляшка не слід недооцінювати. Він достатньо серйозний демагог, популіст і оратор. Він триматиме в напрузі всіх учасників президентської гонки".

Більше того, Карасьов серйозно вважає, що Олег Ляшко -- то є самостійний політик. Про це він сказав у відповідь на закиди, що Ляшко керується главою адміністрації Президента Льовочкіним. «За кожним українським політиком хтось стоїть. Але якраз Ляшко має хист «обійти» своїх господарів на крутому повороті і викинути при тому будь-який фокус. Він не є технічний кандидат, і він не маріонетка, яку можна просто сіпати за ниточку. Ниточка може у будь-яку мить обірватися», -- розтлумачує Вадим Карасьов.

Загрозу Олег Ляшко становитиме саме опозиційним кандидатам -- невипадково він був на освяченні Троїцького храму в Луганську, а в рідне село Івана Франка саме він добився проведення газу. Тож він і на сході робить ставку на українських виборців -- опору опозиції, і на заході робить жести, на які падкі галичани. Олег Ляшко не збирається зупинятися на Чернігівщині.

Хоча й тут він має міцні позиції -- в Авдіївці Сосницького району бувають останнім часом два політики. Це Ігор Рибаков і Олег Ляшко.

Перший роздав паски бабам, а коли проходила зустріч у школі і перед всіма гостями виставили акуратні, закриті пляшечки з мінеральною водою, то Рибаков підізвав помічницю і та принесла йому воду, якої в Авдіївці і не бачили. Думаєте, це йому поможе -- може, здоров'ю й так, але іміджу ні. Авдіївці відмітили зневагу до людей у цього політика. До речі, у Януковича й то вистачило тями наливати якусь загранишну воду з-під стола...

Ляшко ж не тільки вибив гроші на капітальний ремонт школи, але й у Авдіївці переціловує всіх старих баб і сідає з ними яєшню їсти.

Зрештою, на фоні анемічних опозиційних політиків Ляшко вигідно відрізняється вилами. З них можна сміятися. Але -- до пори, до часу...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олег Ляшко, Василь Чепурний, Авдіївка, Луганськ, Ігор Рибаков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar