реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Лижню!

У класичному та вільному стилі змагались лижники Чернігівської області на Кубок ШВСМ. Забіги присвячувались 10-річчю створення обласного осередку Національного олімпійського комітету України.

У командному заліку перемогла команда № 1 Чернігівського району — основний «постачальник» спортсменів до збірної України. Призери: Олексій Мілейко, Олексій Трухан, Настя Нечипоренко, Сніжана Тісєєва. На другому місці — команда «Чернігів-1». Корюківський район представляла Наумівська ЗОШ, яка виборола право брати участь у республіканських змаганнях у Карпатах. Завдяки зусиллям Дмитра Драгуна, Віталія Вороб’я, Ольги Рослої, Олександра Чалика шкільна команда здобула третє місце у командному заліку.

Змагання проводились на лижній базі СДЮШОР із зимових видів спорту, яка знаходиться в ідеальному стані серед усіх інших спортивних споруд Чернігова (директор – Віталій Паршуков).

Приємна новина для любителів лижного спорту: відновлюється ветеранський рух, який очолив новий голова обласної федерації лижного спорту Михайло Горовенко (м. Городня).

Валерій СЕНЧУК
Фото автора







Теги:Михайло Горовенко, Лижі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar