реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Литвина вимагають відставити

Потерпілі депутати від фракції БЮТ звернулися до Генпрокуратури щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у нанесенні їм фізичних ушкоджень.

Про це повідомив бютівець Сергій Міщенко, який відніс заяви чотирьох з потерпілих депутатів до ГПУ в п'ятницю.

За його словами, депутати Євген Суслов, Юрій Гнаткевич, Михайло Волинець та Василь Кравчук уповноважили його звернутися до ГПУ від їхнього імені в той час, як Володимир Бондаренко зробив це самостійно.

За словами бютівця, претензії висунуті до семи депутатів з Партії регіонів – Петра Цюрка, сумісника Дмитра Саламатіна, Вадима Столара, Олега Царьова, Анатолія Горбатюка, Олександра Пеклушенка та Олександра Волкова.

Як заявив заступник Голови Верховної ради бютівець Микола Томенко, всі ці люди -- прямі підлеглі Президента Януковича. Тому замість закликів до толерантності, Президент мав би звернутися до Генпрокуратури з вимогою розслідувати дії своїх підлеглих. Які, до того ж, і без цього порушують закон -- як, скажімо, учасник бійки, керівник "Укрспецекспорту" Саламатін, що неазконно продовжує займати депутатське крісло.

Анатолій Гриценко повідомив, що опозиція вимагає відставки Голови Верховної ради Володимира Литвина, бо бійка відбулася за його прямого сприяння. Сьогодні народні депутати від БЮТ та "НУ-НС" не брали участі в роботі Верховної Ради в знак протесту проти бійки, влаштованої регіоналами. А журналісти вирішили бойкотувати М.Чечетова, який нахабно твтердить, що й бійки ніякої не було.




Теги:В.Литвин, Генпрокуратура, Саламатін, Верховна Рада, бійка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar