реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Левко Лук"яненко про "Акурайку" і путінську Росію

Герой України Левко Лук"яненко уважно прочитав книгу редактора "Сіверщини" Василя Чепурного і написав свій відгук. Ось рядки з нього:
-- Тезу про неминучість другої фази дезінтеграції російської імперії (перша -- це 1991 рік) можна посилити демократичним чинником: чи можуть Путін-Мєдвєдєв відновити сталінську диктатуру? Не можуть! А навіть обмежена демократія сприяє формуванню націоналістичної інтелігенції в підкорених народів, яка неминучо вестиме свої народи до виходу з-під влади Москвию І це тільки проблема часу.

Ви не розглянути проблему захисту білої раси від навали зі Сходу жовтої раси. Теперішня московська імперія практично майже не стримує цю навалу. А коли вона розпадеться на шматочки, як буде? Малі незалежні держави як будуть поводитися: зливатимуться з китайцями (до речі, деякі з них -- монголоїди), чинитимуть опір, що робитимуть? Який варіант сприятиме українській білій расі захищати свої національні ознаки? Ми, арійці, нащадки трипільської культури, упродовж тисячоліть від Мізинської культури й дотепер були народом білої раси. Ми цю антропологічну спадщину збережемо чи будемо несвідомими об"єктами перетворення нас на жовтих, чорних, сіро-буро-малинових?

Повністю рецензія Левка Лук"яненка на книгу Василя Чепурного буде надрукована в розділі "Акурайку".Частково -- в газеті "Сіверщина".




Теги:Акурайку, В.Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar