реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Чепурний -- не Шарль де Ґолль, але він його шанує

В рамках міського конкурсу "Книга року", що проводиться Чернігівською міською централізованою бібліотечною системою, в міській бібліотеці імені М.Коцюбинського пройшла зустріч-представлення книги Василя Чепурного "Акурайку".
Бібліотекарі міста з інтересом вислухали міркування автора книги, про що свідчило їх прохання говорити далі. Адже В.Чепурний, вільно оперуючи прізвищами Пастернака, Шевченка, Розанова, Маланюка, Шевченка, Пушкіна, Шарля де Ґолля, викладав оригінальний погляд на українську і російську літератури, на історії наших народів.
А відповідаючи на існуючу в бібліотеці практику спершу надавати слово критикам оглядуваного твору, сказав, що прийшов без критиків -- натомість порадив читати думки про книгу "Акурайку" Романа Іваничука, Левка Лук"яненка, Євгена Барана, Романа Кухарука, Миколи Адаменка, які високо оцінили вартісну публіцистику.

Бібліотекарі готові були голосувати за книгу В.Чепурного, але сам автор завважив, що для нього головне -- не місце у конкурсі, а очі слухачів. Вони світилися цікавістю.




Теги:В.Чепурний, Шарль де Ґолль, Пушкін, Книга року, Пастернак, Акурайку, Левко Лукяненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar