реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Квартирного злодія затримали у Ніжині

Наприкінці лютого до Ніжинської міліції звернулася місцева мешканка і повідомила, що невідома особа шляхом підбору ключів проникла всередину до її будинку, звідки викрала комп'ютерну та оргтехніку. Тоді розкрити злочин по «гарячих слідах» міліціонерам не вдалося, на місці злочину були проведені всі необхідні слідчо-оперативні дії, зібрані речові докази, робота з розкриття злочину тривала аж донедавна.

А вчора в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста працівники карного розшуку Ніжинської міліції затримали 20-річного місцевого мешканців, раніше вже засудженого за аналогічні злочини, який займався квартирними крадіжками і не гребував мопедами та скутерами.

Молодик пручатися не став, розповів про причетність до скоєння ще кількох крадіжок. Викрадене майно частково вилучено. Проти нього порушено кримінальну справу за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Наразі зловмисників перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області




Теги:Кримінал, злочини, Квартирні, злочинець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar