реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Саринь на кічку!

Мені чомусь думається, що війна може стати непопулярною в росії тільки тоді, коли одна з провідних ідеологічних складових заліської недоімперії скаже війні "ні".

Я маю на увазі – фсб, церкву і кримінал. Так-от, тільки у криміналу є потенційна можливість визволитися з-під пресу сук і смотрящих і сказати своє рішуче "ні" війні. І я думаю, що саме російський кримінал – найближчий наш союзник там. І саме з нього, з криміналу, почнеться переродження росії. Будьмо відвертими: росіян неможливо перетворити на пацифістів-толстовців. Особливо беручи до уваги той стан, у якому вони сьогодні перебувають. Тому їхнім дороговказом на роки згасання імперії знову стане гасло "саринь на кічку!" Бо тільки у тамтешньому криміналі, у кримінальних стосунках і способі ведення справ, у суворому арештантському укладі і понятіях можна знайти їхню ще не до кінця вбиту людську подобу.

Тому моральне переродження росії почнеться з криміналу. Їхній Христос зараз в колонії для малолітніх сидить. Запам'ятайте цей запис.

Андрій БОНДАР



Теги:широка війна, Кримінал, розпад Росії, Андрій Бондар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar