реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кушнірук: пане Президенте, а порожняк то гуркоче

Президент Віктор Янукович першого липня 2010 року доручив міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову за два місяці перейти на українську мову.
Про це він сказав під час наради з керівниками правоохоронних та інших державних органів у четве
р.
"Даю вам два місяці, щоб перейти на українську мову", – зазначив Янукович, звертаючись до Могильова.
І ось в останні дні 2010 року на загальнонаціональних каналах можна було неодноразово побачити нашого головного міліціонера на різних урочистих заходах, який всі свої виступи вимовляє російською мовою. Я би може нічого вже і не писав з цього приводу. На фоні інших діянь представників нинішньої влади порушення державним службовцем вимог українського законодавства щодо використання української мови в якості державної в усіх державних установах, тим більше під час офіційних заходів, є незначущою дрібницею.
Але знаєте, пане Президент, коли Ви щось публічно вимагаєте від держслужбовців і потім це не виконується, то повинні виганяти їх, публічно пояснюючи, що їх звільнили саме за невиконання Ваших розпоряджень. Якщо ж Ви вирішили, що були не праві, то мусите також публічно пояснити громадянам, що, мовляв, старий я дурень, вимагав того, чого не повинен був вимагати від чиновників і тому відміняю те своє розпорядження.
Якщо ж не відбувається ані першого, ані другого, тоді всі Ваші доручення та погрози, пане Президент, виглядають лише порожняком, що гуркоче, при цьому з кожним днем все гучніше.

Борис Кушнірук,
економіст, член Центрального проводу Української народної партії





Коментарі (2)
avatar
1
А в "Приватбанк "грошовий переказ можна відправити тільки російською !!!!ПАТРІОТИ ДЕ ПОХОВАЛИСЬ !!!!!!!!!! Чому ві мовчать?????
avatar
2
Mабуть, до мови у нього руки ще дійшли. А якщо серйозно, то вимоги Президента повинні контролювати відповідні чиновники -Герман, Табачник, Пшонка.
avatar