реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Куликівська «Просвіта» активізується

В Куликівській районній бібліотеці пройшли збори просвітян району. На них ішлося про активізацію роботи районної організації Товариства.

Новим головою районної організації «Просвіти» обрана Ольга Правдивець, завідуюча читальним залом райбібліотеки. Вона один з керівників літературної студії, яка активно діє при бібліотеці: студійці видали вже дві книги своїх поезій. Ольга Анатоліївна пише гарні вірші, прозу, друкується в газетах "Сіверщина" та "Біла хата".

Заступником голови організації є журналіст Петро Антоненко, котрий ще у 1991 році створював районну організацію «Просвіти» і тривалий час був її головою.

Серед просвітян також педагоги, місцеві літератори, викладачі школи мистецтв, журналісти. Вони представляють не лише райцентр, а й села Горбово, Вересоч, Дроздівку, Жуківку. Цікаво, що в куликівській "Просвіті" перебувають і нинішня заступник голови районної ради Мельник і колишній заступник голови районної адміністрацій Пустовійт.

Просвітяни вирішили активно співпрацювати із закладами культури, освіти. На кінець травня готують літературно-мистецький вечір у районній бібліотеці.



Теги:Петро Антоненко, Куликівка, Просвіта


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Можна тільки позадрити безпроблемності в куликівській "Просвіті".
avatar