реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кучма: «Ніколи не казав, що це моя команда!»

По дорозі з Києва в Чайкино раненько заїхав до Чернігівського історичного музею президент України Леонід Кучма. Нагодою стало вручення видань фонду «Україна», який він очолює. Остання книга авторства нашого земляка-президента «Зламане десятиліття».

Леонід Кучма:» Наші політики не знають історії, що й показує сучасне життя. І нам треба повертати в Україну всі наші скарби. А то розказуємо з росіянами як ми один одного любимо, а цінності українського народу українцям не повертають. Що ж це за любов?!»

На імпровізованій прес-конференції Л.Кучма підтвердив вірність своїм уявленням:» Хіба при мені закрито хоч один канал чи газету? А що була справа Гонгадзе, так це міжнародна провокація проти України і її Президента. Не буду говорити з якої держави це йшло, але в юрбі демонстрантів були сфотографовані працівники ЦРУ. І студенти вийшли на Майдан за гроші, бо студенти ж бідні…».

Питання від «Сіверщини»: «Ви сказали, що до влади повернулася Ваша команда…»
Леонід Данилович перебиває:» Ніколи такого не казав!»
 Ну, як же – Ви ж говорили, що все обнулилося і до влади повернулася Ваша команда.
 Ні, я казав, що у новій владі багато моїх кадрів. Не те, що раніше, коли директор рубероїдного заводу з 60 працюючими став міністром промисловості. А Одеську область очолив міліціонер з одного села з Президентом…

Розмову з журналістами перебив дзвінок президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва – на початку розмова йшла українською, яку добре знає глава Казахстану. Далі перейшли на російську. Л.Кучма пожалівся, що «годы летят». А щодо політики то:» Все становится на свои места».

Василь ЧЕПУРНИЙ.




Теги:команда Кучми, Кучма, Зламане десятиліття, НАЗАРБАЄВ, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar