реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Крим: перші перемоги України в інформаційній війні

Друга річниця окупації Криму позитивних емоцій вже не викликає навіть у росіян і у тої частини проросійськи налаштованих кримчан, які у свій час так вперто бажали долучитись до «руського мира».

Навпаки — абсолютна частина світу асоціює півострів з територією без політичного статусу, а значить і без жодних перспектив на розвиток економічний, соціальний та культурний. Це — значний успіх України у війні інформаційній, без перемоги у якій складно говорити про повернення Криму до України.

Вже два роки Україна та країни, що засвідчують дипломатичну підтримку щодо деокупації Криму, підживлюють «кримську тему» на міждержавних переговорах вищого рівня. Повернення Криму Україні — на порядку денному всіх зустрічей та переговорів з геополітичної безпеки у світі. І у цьому велика заслуга українських дипломатів. Саме чітка позиція керівництва країни та МЗС дозволяє знову і знову звертися до кримської теми як до безпрецедентного у світовій практиці порушення територіальної цілісності держави.

Міцнішають санкції проти компаній та політиків, які з тих чи інших причин визнають Крим частиною Російської Федерації. Світові компанії не поспішають повертатись до Криму, хочу чітко усвідомлюють, від яких прибутків відмовляються, обмежуючи або повністю припинивши діяльність на півострові.
І це перша перемога у інформаційній війні.

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:окупація Криму, інформаційний простір, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Нашему российскому руководству надо официально заявить на самом высоком уровне, что любое сомнение в российском статусе Крыма, любая попытка обсуждать российский статус Крыма на любых переговорах с нами на любом уровне будет вести к немедленному прекращению этих переговоров.
avatar
2
Або Росія вчасно поверне украдений Крим, або українці проведуть референдуми в Якутії - Саха, Татарстані, Башкортостані, на Кубані і т.д.
avatar