реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Пісок сумніву у шарніри московитського зомбування

Читаю злісні коментарі після зустрічі матері окупанта Агєєва з полоненим сином і розумію серцем коментаторів. Але розум змушує сказати: Україна (в особі президентської адміністрації і СБУ) зробила правильно, дозволивши таку зустріч.

Бо Україна - це сила. Тільки сильні бувають милосердними. Це раз.

А головне, - що ви хотіли: щоб після зустрічі російські мати й син виступили проти Путіна? Вони живуть у хоррорі ненависті, страху і вірнопідданства царю та тотального інформаційного зомбування. І оце би так раптом мали прозріти? Добре, що Україна хоч якийсь сумнів у них породила, хоч якось порушила стрункі ряди їхнього московитського мислення\марення...

За даними аналітичної доповіді Національного інституту статегічних досліджень, "джерелом легітимності влади (російської - авт.), достатку еліт і лояльності мас у Росії є насильство, здійснюване як державна політика. Тільки це насильство обіцяє в майбутньому хоч якийсь добробут народу (що, втім, характерно для всіх імперій). Тому пробудження хижацького інстинкту в поведінці власної держави викликає сплеск його підтримки суспльством на тлі майже ейфорійних настроїв мас".

Коротше - не можна північнокорейців\ московитів оцінювати за законами вільного світу!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:донбас, інформаційний простір, російсько- українська війна, Агєєв, НІСД


Читайте також



Коментарі (0)
avatar