реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Конкурси для педагогів

Стартували два обласних конкурси для педагогів Чернігівської області

Чернігівський обласний інститут післядипломної освіти імені К.Д.Ушинського та Всеукраїнський освітній проект «Щоденник.ua» організували для усіх працівників шкіл Чернігівської області одразу два конкурси:
- Конкурс на найкращу розробку уроку (Педагогічний щоденник);
- Конкурс на найкращу презентацію школи (Шкільний щоденник).

«Педагогічний щоденник»

Педагогам Чернігівської області потрібно зареєструватися на порталі та заповнити свій особистий профіль та профіль своєї школи в мережі «Щоденник.ua», надавши вичерпну інформацію про себе та навчальний заклад, який вони представляють.
Потім потрібно розробити план уроку використовуючи функціонал «Щоденник.ua»: навчальну електронну бібліотеку, електронний розклад уроків, електронний журнал, щоденник, сайт школи, словники, посібники, навчальні програми, модуль шкільної електронної газети, перекладач, конструктор олімпіад, тестів, дистанційну роботу з домашніми завданнями. Одним словом, увесь набір інструментів, що зможуть допомогти створити якісний та цікавий план.
Файли з матеріалами учасники повинні надіслати на електронну адресу [email protected] не пізніше 15 квітня 2012 року.

«Шкільний щоденник»

«Шкільний щоденник» - це конкурс на найкращу візитку школи. Педагогам Чернігівської області потрібно максимально детально заповнити головну сторінку навчального закладу на порталі «Щоденник.ua» та зробити презентацію школи, використавши Print Screen цієї сторінки.
Обов’язково мають бути заповнені такі дані:
- історія навчального закладу;
- адміністрація;
- новини;
- інформація, що відображає навчально-виховну та позакласну роботу в закладі.
Оформлення візитки навчального закладу має відбуватися з використанням фото, відео, аудіо-файлів.

Роботи надсилаються на електронну адресу [email protected] до 15 березня 2012 р.

Шановні педагоги Чернігівської області! Бажаєте виграти цінні призи? Бажаєте підняти авторитет вашого навчального закладу?
Ознайомтеся більш детально з правилами конкурсів в групі «Обласні конкурси для педагогів Чернігівсьої області», яка спеціально створена на Всеукраїнському освітньому порталі «Щоденник.ua». Також в цій групі працівники шкіл можуть обговорити з колегами проходження конкурсів та задати будь-які питання організаторам.

Анатолій БУРАВІН



Теги:конкурси, життя школи, освіта Чернігівщини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar