реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Конкурс "Громадський простір"

Чернігівська обласна агенція регіонального розвитку «Вектор» оголошує молодіжний конкурс «Громадський простір» (Publik Space). Громадський простір, як об’єкт міського простору, це доступне, комфортне, захищене і цікаве для проведення часу середовище.

Нова тенденція розвитку міста, коли старі підприємства відчиняють «двері» до міста, інтенсивно втілюється в розвинених країнах і сприяє створенню громадського простору . Втілення в практику ідей Молодіжного конкурсу «Громадський простір» доцільно розглядати в районі Ремзаводу, на базі старого підприємства. Тут вже розпочато створення середовища «Publik Space RemZavod».

Конкурс «Громадський простір» (Publik Space) складається з 3 номінацій та 2 етапів:

Номінації:
1. Інноваційні ідеї розвитку туристичної привабливості
2. Соціальні проекти
3.Конкурс бізнес-ідей (стартапів)

Етапи:
І етап – це конкурс ідей. За поданими роботами до 15 лютого 2017 року , будуть визначені переможці , які отримають нагороди і здобудуть можливість участі в ІІ етапі. Преміальний фонд конкурсу 50 тис.грн.
ІІ етап – це розробка проектів для участі у конкурсі на отримання грантової підтримки. Подача проектів на конкурс до 30 квітня 2017 року.
З умовами участі в Молодіжному конкурсі «Громадський простір» можна ознайомитись за адресою: http://www.remzavod.biz/a67.html

Контакти : тел. +380(4622) 5-31-50, [email protected]
Прес-центр АРР»Вектор»



Теги:Конкурс, Ремзавод, Вектор


Читайте також



Коментарі (0)
avatar