реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Кому славу й гроші?

Найталановитіший чернігівець отримає 15 тисяч!

Головний приз міського конкурсу талантів, що триватиме в Чернігові з лютого по травень, — 15 тисяч гривень. Крім того, переможець отримає звання «Талант року». Про це повідомили організатори під час прес-конференції в Чернігівській міській раді. Проект «Чернігів — місто талантів» має статус щорічного міського конкурсу та проходить за підтримки міського голови Олександра Соколова.

Як зазначила заступник директора міського палацу культури Ірина Должикова, у конкурсі «Чернігів — місто талантів» можуть узяти участь усі бажаючі, хто вважає себе талановитим, а свої вміння — унікальними, без жодних вікових обмежень. Треба тільки попередньо до 1 березня заповнити анкету і чекати запрошення на відбіркові тури, які проходитимуть у міському палаці культури 6 – 7 та 12 – 13 березня. Зареєструватися на участь у конкурсі можна в міському палаці культури (кабінет № 4), або заповнивши анкету учасника на сайті chart.cn.ua. Більш детальна інформація — за телефоном 93-30-40.

Організаторами конкурсу є управління культури міської ради, комунальне підприємство «Міський палац культури», інформаційну та фінансову підтримку нададуть спонсори.

До складу журі, яке працюватиме на етапі відбіркових турів, увійдуть провідні фахівці в галузі культури і мистецтва, представники громадськості міста. Проте найважливішою стане оцінка самих чернігівців, адже переможця обиратимуть мешканці міста після фінального концерту шляхом смс-голосування. Фінальний концерт конкурсу «Чернігів — місто талантів» відбудеться наприкінці травня на Красній площі Чернігова.

Петро Антоненко




Теги:Конкурс, Олександр Соколов, Чернігів місто талантів, талант


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
А я знаю одну бабульку, так она - ТАЛАНТИЩЕ!
Прикиньте. Получая одну минимальную пенсию и не имея дополнительного заработка - платит за квартиру, кормит безработного сына-бездельника, его подружку и собачку с котиком.
Разве это не талант?
avatar
2
Чернигов полон таких талантов !:))

В одном из местных музеев увольняли 75-летнюю смотрительницу, т.к. у неё из-под носа начали экспонаты воровать :)) Так она расплакалась: "У меня сын на руках, нельзя меня увольнять!" Народ был в шоке: сколько ж лет сыну??? Оказалось, 43 годочка, да безработный, сидит у мамы на шее ... :)))

avatar
3
Талантливее всех , "чинуши" те кто у кормушки получая не очень большие зарплаты на госслужбе имеют точила , которые тянут на годовой бюджет каких нибуть Репок и "Дворци" в районе Александровки, а в декларациях пусто "Ниц ни чего нема". Вот это талант.
avatar
4
А мені здається, що ми всі — великі таланти. Вижити в такому суспільстві, з такою владою, при цьому ще й примудрятися сміятися — треба вміти!!! Нам би за це приз у вигляді нормального розміру зарплати — всім, а депутатів та інших дармоїдів пустити "на вольные хлеба"!!!
avatar