реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Комсомольці нав'язують знову нам королєнак і булгакових

Я вже не знаю, що має трапитись, щоб Міністерство освіти і науки України припинило примушувати українських дітей до вивчення вєлікай рускай літєратури, пряме влучання російської ракети хіба? (Але в це міністерство, звісно, нічого не прилетить, росіяни ж не дурні колаборантів бомбити).

Представник міністерства Юрій Кононенко, колишній комсомольський функціонер і російський громадянин, заявив, що діти наші змушені будуть – змушені, бо це буде в »»обов'язковій«« програмі – вивчати Гоголя, Короленка, Анатолія Кузнєцова («Бабин Яр»), Ільфа та Петрова («12 стільців»), Михайла Булгакова («Собаче серце»).

Тобто дітей, які зараз ховаються по підвалах й коридорах панельок від російських бомб завтра підуть в школу і вимушені будуть вивчати там російську літературу під загрозою отримати нєуд.

Я навіть не буду писати нічого про добірку авторів, від якої смердить колоніалізмом, хоча там багато можна сказати, але якого біса Міністерство намагається психологічно розчавити дітей, яких не розчавили російські бомбардування?

Артем КОМІСАРЕНКО



Теги:Булгаков, міністрество освіти, Артем Комісаренко, Короленко, русифікація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar