реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Командувач Сил тероборони закликав палити колони російських агресорів

Командувач Сил територіальної оборони Збройних Сил України бригадний генерал Юрій Галушкін звернувся до українців та закликав вступати до лав територіальної оборони, щоб палити колони російської техніки та збивати вертольоти з десантом.

Війна з Росією триває вже восьмий рік. Люди реагують на події з війни, лише коли загинув або поранений воїн, цивільна людина або показують знищені під час обстрілу будинки. На жаль, ми навчилися з цим жити.

Вчергове Путін стягнув до кордонів України війська, демонструючи готовність до відкритого вторгнення. Від такого тиску легко впасти в паніку, але Збройні Сили готові дати відсіч агресору.

Озброєна, навчена і готова до протидії нація здатна вбити будь-яке бажання у ворожого солдата захопити та, ба більше, втримувати територію, населення якої чинитиме спротив. Простими словами кажучи, навіть одна думка про збиті вертольоти з десантом або спалені колони техніки, що перетнули кордон, множить на нуль бойовий дух російського солдата. А це дорогого коштує.

Набуття чинності закону про основи національного спротиву дозволяє створити потужну, справді здатну на таке систему ТрО. Це нова інституція, до якої залучено місцеву владу, інші сили безпеки і оборони, громадські організації. Але насамперед — це окремий рід сил Збройних Сил України.



Теги:російсько - українська війна, генерал Галушкін, тероборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar